TGSI-006 steel baja tactile studs studs / warning kalawan inserts carborundum

TGSI-006 steel baja tactile studs studs / warning kalawan inserts carborundum

Pondok Description:

Brand: JBP TACTILE indikator Tujuan: Pikeun nyadiakeun hidayah arah atanapi warning bahya di Airport, Stasion karéta, walkway Public, Lampu Rail, balanja Mall, Stairways na ramps for teu urang jeung impairment visi. Bahan: 304/316 / 316L steel Steel (Marine Kelas) Tactile Ground surfaces Indikator Stud / Jalur / Lempeng / Genténg spésifikasi: 25x35x5 mm / 35x280x5mm Packing: Standar karton ékspor, 240 unit / CTN; 360 unit / CTN; 720 unit / CTN (atawa packing pribadi) Harga: $ 0.45- $ 0,8 MOQ: 100 ...


  • Sampel kasadiaan bébas: Sumuhun
  • Biaya pengiriman barang haratis: Sumuhun pikeun sababaraha produk leutik; NO pikeun bagian badag
  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai atanapi Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Delivery time: 15-30 days depended on q'ty of order
  • Usage: at least 8 years
  • :
  • jéntré produk

    spésifikasi

    Tags produk

    Brand: JBP TACTILE indikator

    Tujuan: Pikeun nyadiakeun hidayah arah atanapi warning bahya di Airport, Stasion karéta, walkway Public, Lampu Rail, balanja Mall, Stairways na ramps for teu urang jeung impairment visi.

    Bahan: 304/316 / 316L steel Steel (Marine Kelas) Tactile Ground surfaces Indikator Stud / Jalur / Lempeng / Genténg

    Spésifikasi: 25x35x5 mm / 35x280x5mm   

    Packing: Standar ékspor karton, 240 unit / CTN; 360 unit / CTN; 720 unit / CTN (atawa packing pribadi)

    Harga: $ 0.45- $ 0,8

    MOQ: 100 unit

    Katerangan: Konfirmasi kalayan sakabéh Australia jeung Selandia Standards Anyar (AS / NZS: 1428), dieunakeun-tahan sarta sagala rupa ngeunaan desain & bahan. Gampang masang, UV stabil.

    Kami bisa ulah sampel saperti desain anjeun lajeng dikirim aranjeunna ka anjeun dina expense kami (ngaluarkeun pola patén). Biaya sampel bakal katutupan ku urang salami henteu kapang anyar kaasup. Simkuring yakin yén urang bakal pasangan pangalusna anjeun dina ieu Filed.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kapasitas: 180 ton / bulan
    bijil: ISO9001: 2009 & TS16949: 2009
    jasa OEM sadia

    A produsén kelas dunya & supplier tina leungit castings investasi lilin di baja karbon jeung baja alloy, nyaéta salah sahiji badag skala profésional basa produksi casting investasi di Cina. castings urang nu diékspor ka pasar di Australia, Selandia Anyar, Eropa, Amerika, jeung sajabana

    produk utama urang téh: indikator Tactile, patempatan kareta api, komponén karéta, patempatan otomatis casting, patempatan mesin konstruksi, komponén perlengkapan beurat, huntu jeung adapters, tips na pin, jsb

    jasa casting OEM sadia nurutkeun syarat konsumén

    Castings Description:

    Casting Prosés: Lost lilin Casting / Casting Investment / leyur Kaca Precision Casting

    Casting kasabaran: ISO / GB CT9

    Casting Kamampuh: ketebalan Besar leuwih 8mm, panjangna kirang ti 1 méter, beurat antara 100gram na 100kgs

    Casting Bahan:  Userboxtop Karbon Steel, Low Galunggung Steel

    Casting Standar: ISO, DIN, GB, AAR, BS.

    Sertipikat: ISO9001: 2002, TS16949: 2002

    Casting Fitur:
    1) prosés lilin Lost, castings investasi kaca leyur rarancang proses 

    2) Bahan: baja karbon, baja alloy, alat baja
    3) ISO9001, TS16949 FOUNDRY
    4) dijieun ku staf teknis ngalaman
    5) pesenan Leutik katampa
    6) kapasitas Produksi: 1800ton per bulan

    7) kamampuh Sampurna test 
    8) Kasalametan / kualitas approvals: Din, ANSI, ASTM, BSI, SSP, JIS
    9) perlakuan Special: polishing, plating, sarta assembly

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra