Stamping patempatan / bagian CNC dicap / Lambaran logam stamping / produk ditinju

Stamping patempatan / bagian CNC dicap / Lambaran logam stamping / produk ditinju

Pondok Description:

  Company Manufacturer (more than 16 years’ experienced factory)Exporter (export from 2005 year) Main export market Western Europe North America Western Asia Accept OEM/ODM Service, Accept trial orders Material Stainless Steel, Carbon Steel, Titanium sheet, Brass, Copper, etc producing Process Metal Stamping, Machining, Welding, Bending, Grilling, etc Thickness & Tolerance Stamping thickness: 0.5-15mm,Tolerance:±0.1mm Surface Treatment Polishing, Powder Coating, Zin...


  • Sampel kasadiaan bébas: Sumuhun
  • Biaya pengiriman barang haratis: Sumuhun pikeun sababaraha produk leutik; NO pikeun bagian badag
  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai atanapi Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Delivery time: 15-30 days depended on q'ty of order
  • Usage: at least 8 years
  • :
  • jéntré produk

    spésifikasi

    Tags produk

     

    pausahaan Produsén (leuwih ti 16 taun 'pabrik ngalaman) éksportir (ékspor ti 2005 taun)
    pasar ékspor Utama Western Éropa Kalér Amérika Asia Kulon
    narima OEM / ODM Service, Tampa pesenan sidang
    material Steel Steel, Karbon Steel, sepré titanium, Kuningan, Tambaga, jsb
    ngahasilkeun Prosés Metal Stamping, Machining, patri, Bending, Grilling, jsb
    Ketebalan & kasabaran Stamping ketebalan: 0.5-15mm, kasabaran : ± 0.1mm
    Treatment permukaan Polishing, Bubuk palapis, Séng plating, Sandblast, Lukisan, jsb
    rarancang Salaku per desain customer urang, gagasan & sampel; Salaku per sampel, urang bisa nyadiakeun surveying jeung gambar
    pak-pakan kantong plastik, karton, Usuk, kotak lapis, manteng-bungkus na Usuk
    pamariksaan Timer inspeksi 
    inspeksi pihak katilu sadia kana sarat customer urang

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kapasitas: 180 ton / bulan
    bijil: ISO9001: 2009 & TS16949: 2009
    jasa OEM sadia

    A produsén kelas dunya & supplier tina leungit castings investasi lilin di baja karbon jeung baja alloy, nyaéta salah sahiji badag skala profésional basa produksi casting investasi di Cina. castings urang nu diékspor ka pasar di Australia, Selandia Anyar, Eropa, Amerika, jeung sajabana

    produk utama urang téh: indikator Tactile, patempatan kareta api, komponén karéta, patempatan otomatis casting, patempatan mesin konstruksi, komponén perlengkapan beurat, huntu jeung adapters, tips na pin, jsb

    jasa casting OEM sadia nurutkeun syarat konsumén

    Castings Description:

    Casting Prosés: Lost lilin Casting / Casting Investment / leyur Kaca Precision Casting

    Casting kasabaran: ISO / GB CT9

    Casting Kamampuh: ketebalan Besar leuwih 8mm, panjangna kirang ti 1 méter, beurat antara 100gram na 100kgs

    Casting Bahan:  Userboxtop Karbon Steel, Low Galunggung Steel

    Casting Standar: ISO, DIN, GB, AAR, BS.

    Sertipikat: ISO9001: 2002, TS16949: 2002

    Casting Fitur:
    1) prosés lilin Lost, castings investasi kaca leyur rarancang proses 

    2) Bahan: baja karbon, baja alloy, alat baja
    3) ISO9001, TS16949 FOUNDRY
    4) dijieun ku staf teknis ngalaman
    5) pesenan Leutik katampa
    6) kapasitas Produksi: 1800ton per bulan

    7) kamampuh Sampurna test 
    8) Kasalametan / kualitas approvals: Din, ANSI, ASTM, BSI, SSP, JIS
    9) perlakuan Special: polishing, plating, sarta assembly

  • Produk patali