bagian karét / dijieun bagian karét / bagian molding karét

bagian karét / dijieun bagian karét / bagian molding karét

Pondok Description:

Specifications molded rubber part, samples can be ready in 7-10days after receiving customer’s drawing. Description: Material: comply to RoHS, silicone or rubber Hardness: 8 to 95 shore A, tolerance can be ±5 shore A, for some special products, we can reach ±3 shore A tolerance Color: for rubber, usually black, for silicone, can be in any color as you want Machine type: 50 to 400 tons Molding service: we have our own mold workshop which have 12 sets of CNC machines and provide comp...


  • Sampel kasadiaan bébas: Sumuhun
  • Biaya pengiriman barang haratis: Sumuhun pikeun sababaraha produk leutik; NO pikeun bagian badag
  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai atanapi Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Delivery time: 15-30 days depended on q'ty of order
  • Usage: at least 8 years
  • :
  • jéntré produk

    spésifikasi

    Tags produk

    spésifikasi

    dijieun bagian karét,
    sampel tiasa siap di 7-10days sanggeus narima gambar customer urang.

    • pedaran:
      • Bahan: sasuai jeung RoHS, silicone atawa karét
      • Teu karasa: 8 ka 95 sumpah palapa A, kasabaran tiasa ± 5 sumpah palapa A, keur sabagian produk husus, urang bisa ngahontal ± 3 sumpah palapa A kasabaran
      • Warna: keur karét, biasana hideung, keur silicone, tiasa di warna naon sakumaha rék
      • tipe mesin: 50 nepi ka 400 ton
      • jasa molding: urang gaduh bengkel kapang kami sorangan nu boga 12 sét mesin CNC sarta nyadiakeun molds komprési / mindahkeun / suntik karét
    • Kapang / sampel ngakibatkeun-waktu:
      • Pikeun kapang prototipe, biasana dina 7 dinten
      • Pikeun kapang produksi masal, biasana dina 2 minggu
      • Kanggo sababaraha molds husus, tiasa di 30days, hususna keur sababaraha molds karét otomotif
      • pemesanan leutik anu tampi

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kapasitas: 180 ton / bulan
    bijil: ISO9001: 2009 & TS16949: 2009
    jasa OEM sadia

    A produsén kelas dunya & supplier tina leungit castings investasi lilin di baja karbon jeung baja alloy, nyaéta salah sahiji badag skala profésional basa produksi casting investasi di Cina. castings urang nu diékspor ka pasar di Australia, Selandia Anyar, Eropa, Amerika, jeung sajabana

    produk utama urang téh: indikator Tactile, patempatan kareta api, komponén karéta, patempatan otomatis casting, patempatan mesin konstruksi, komponén perlengkapan beurat, huntu jeung adapters, tips na pin, jsb

    jasa casting OEM sadia nurutkeun syarat konsumén

    Castings Description:

    Casting Prosés: Lost lilin Casting / Casting Investment / leyur Kaca Precision Casting

    Casting kasabaran: ISO / GB CT9

    Casting Kamampuh: ketebalan Besar leuwih 8mm, panjangna kirang ti 1 méter, beurat antara 100gram na 100kgs

    Casting Bahan:  Userboxtop Karbon Steel, Low Galunggung Steel

    Casting Standar: ISO, DIN, GB, AAR, BS.

    Sertipikat: ISO9001: 2002, TS16949: 2002

    Casting Fitur:
    1) prosés lilin Lost, castings investasi kaca leyur rarancang proses 

    2) Bahan: baja karbon, baja alloy, alat baja
    3) ISO9001, TS16949 FOUNDRY
    4) dijieun ku staf teknis ngalaman
    5) pesenan Leutik katampa
    6) kapasitas Produksi: 1800ton per bulan

    7) kamampuh Sampurna test 
    8) Kasalametan / kualitas approvals: Din, ANSI, ASTM, BSI, SSP, JIS
    9) perlakuan Special: polishing, plating, sarta assembly

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star