Tentang Kami

Kami hiji parusahaan cabang JBP grup (HK) CO., Dugi. Kalawan pangalaman leuwih ti 16 taun euyeub dina nyieun indikator permukaan taneuh tactile na CNC produk logam machined lianna. pasar utama urang bade liwat Australia, Selandia Anyar, Jepang, AS, Jerman, Perancis jeung nagara Éropa lianna. Kami disadiakeun kalawan parabot canggih tur tanaga teknis urang mumpuni ensures kami tinggi tingkat R & pangabisa D.

Bahan produk urang ngawengku: Kelautan Kelas stainless steel, kuningan, tambaga, aluminium, alloy séng jeung lingkungan-friendly karét sarta plastik.

The predominance pabrik urang perenahna saperti kieu:

1, Simkuring gaduh 16 taun 'pangalaman beunghar manufaktur bagian logam kalawan ngarah R & pangabisa D. pasar utama urang téh Eropa, Amerika Utara, Australia jeung Asia. Bisa nyadiakeun produk kualitas luyu jeung hukum lokal jeung aturan.

2, Kami geus migawé bareng kalayan sababaraha multinationals kuat pikeun taun. Aya leuwih ti 20 taun ngalaman technicians anu nyaho ogé ngeunaan produk. Ku sabab kitu urang tiasa assure yén kami bisa nyadiakeun produk kualitas dumasar kana pangiriman gancang.

3, The insinyur mumpuni di pabrik urang tiasa nyarankeun jeung mamatahan nuhun sababaraha proyék dirancang anyar-upami diperlukeun. Kami alus dina ngarancang jeung nyaho ogé ngeunaan aplikasi produk utama urang.

4, Simkuring gaduh lisénsi impor sarta ékspor.

5, Aya puluhan sub-kontraktor stabil anu nyadiakeun kami sababaraha item tina bahan lianna.

pabrik urang perenahna di Cixi, anu tungtungna kiduleun Hangzhou Bay Sasak, nyaéta sasak pangpanjangna leuwih laut. Ieu ngan hiji jeung satengah jam ti Pudong Airport na 1 jam tina Xiaoshan Airport, satengah jam ti Ningbo Airport ka pabrik urang ku mobil. Mun anjeun datang ka didatangan kami, mangga ngahubungan kami pikeun picking up.

Kedah anjeun gaduh patarosan wae, mangga ulah ragu ngahubungan kami.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car