TGSI-006 Stainless steel tactile murid murid / warning kaliyan sisipan Carborundum

TGSI-006 Stainless steel tactile murid murid / warning kaliyan sisipan Carborundum

Short Description:

Brand: JBP tactile Indikator Tujuan: Kanggo paring bimbingan pituduh utawa bebaya resiko ing Airport, Station Railway, walkwaykuva Public, Light Rail, Shopping Mall, Stairways lan ramps kanggo wong kebejatan sesanti. Material: 304/316 / 316L Steel (Marine Grade) Tactile Ground Surfaces Indikator Stud / Strip / Plate / Tile Keterangan: 25x35x5 mm / 35x280x5mm Packing: Standard Carton kaca, 240 Unit / CTN; 360 Unit / CTN; 720 Unit / CTN (utawa packing pribadi) Price: $ 0.45- $ 0,8 MOQ: 100 ...


  • Sampel kasedhiyan Free: Ya
  • Biaya kapal Free: Ya kanggo sawetara produk cilik; Ora ana kanggo bagean amba
  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai utawa Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Delivery time: 15-30 days depended on q'ty of order
  • Usage: at least 8 years
  • :
  • Detail produk

    specifications

    Tags Product

    Brand: JBP tactile Indikator

    Maksud: Kanggo paring bimbingan pituduh utawa bebaya resiko ing Airport, Station Railway, walkwaykuva Public, Light Rail, Shopping Mall, Stairways lan ramps kanggo wong kebejatan sesanti.

    Material: 304/316 / 316L Steel (Marine Grade) Tactile Ground Surfaces Indikator Stud / Strip / Plate / Tile

    Keterangan: 25x35x5 mm / 35x280x5mm   

    Packing: Standar kaca Carton, 240 Unit / CTN; 360 Unit / CTN; 720 Unit / CTN (utawa packing pribadi)

    Price: $ 0.45- $ 0,8

    MOQ: 100 Unit

    Ujar: Konfirmasi karo kabeh Australia lan Selandia Standards New (AS / NZS: 1428), Slip-tahan lan macem-macem designs & bahan. Gampang kanggo nginstal, UV stabil.

    Kita bisa aja conto minangka desain banjur ngirim menyang sampeyan ing beyo kita (Ngilangi pola paten). biaya Sample bakal dijamin dening kita anggere ora jamur anyar klebu. Kita pitados bilih kita bakal partner paling ing diajukake.


  • Previous:
  • Next:

  • Kapasitas: 180 ton / sasi
    Certificate: ISO9001: 2009 & TS16949: 2009
    layanan OEM kasedhiya

    A Produsèn kelas donya & Supplier saka ilang Manganese investasi lilin ing baja karbon lan logam campuran baja, iku salah siji saka gedhe-ukuran profesional basa produksi casting investasi ing China. Manganese kita sing dièkspor menyang pasar ing Australia, Selandia Anyar, Eropa, Amerika, lan sapiturute

    produk utama kita: pratondho Tactile, bagean railway, komponen Sepur, auto parts casting, bagean mesin construction, komponen heavy equipment, untu lan adaptor, tips lan lencana, lan sapiturute

    layanan casting OEM kasedhiya miturut syarat pelanggan

    Manganese Description:

    Casting Proses: Lost Wax Casting / Casting Investment / Telat Kaca Precision Casting

    Casting Toleransi: ISO / GB CT9

    Casting Kapasitas: kekandelan Wall liwat 8mm, dawa kurang saka 1 meter, bobot antarane 100gram lan 100kgs

    Casting Material:  Plain Carbon Steel, Low Alloy Steel

    Casting Standard: ISO, DIN, GB, AAR, BS.

    Certificate: ISO9001: 2002, TS16949: 2002

    Casting Fitur:
    1) proses lilin Lost, Manganese investasi kaca Telat desain proses 

    2) Bahan: baja karbon, logam campuran baja, baja alat
    3) ISO9001, TS16949 pengecoran
    4) Diprodhuksi dening Staff technical experienced
    5) pesenan Cilik Ditampa
    6) kapasitas Produksi: 1800ton saben sasi

    7) kemampuan Perfect test 
    8) Safety / kualitas persetujuan: DIN, ANSI, ASTM, BSI, CNS, JIS
    9) perawatan khusus: polishing, plating, lan Déwan

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key