Stamping bagean / bagean CNC prangko / Metal stamping / produk kertas

Stamping bagean / bagean CNC prangko / Metal stamping / produk kertas

Short Description:

  Company Manufacturer (more than 16 years’ experienced factory)Exporter (export from 2005 year) Main export market Western Europe North America Western Asia Accept OEM/ODM Service, Accept trial orders Material Stainless Steel, Carbon Steel, Titanium sheet, Brass, Copper, etc producing Process Metal Stamping, Machining, Welding, Bending, Grilling, etc Thickness & Tolerance Stamping thickness: 0.5-15mm,Tolerance:±0.1mm Surface Treatment Polishing, Powder Coating, Zin...


  • Sampel kasedhiyan Free: Ya
  • Biaya kapal Free: Ya kanggo sawetara produk cilik; Ora ana kanggo bagean amba
  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai utawa Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Delivery time: 15-30 days depended on q'ty of order
  • Usage: at least 8 years
  • :
  • Detail produk

    specifications

    Tags Product

     

    Company Produsen (luwih saka 16 taun 'pabrik experienced) Used (kaca saka 2005 taun)
    pasar ekspor utama Eropah Kulon Amerika Utara Western Asia
    nampa OEM / ODM Service, Nampa pesenan nyoba
    Material Steel, Karbon Steel, sheet Titanium, Kuningan, Tembaga, etc
    prodhuksi Proses Metal Stamping, mesin, Welding, Bending, Grilling, etc
    Kekandelan & Toleransi Stamping kekandelan: 0.5-15mm, Toleransi : ± 0.1mm
    perawatan lumahing Polishing, Powder Coating, Seng plating, Sandblast, Painting, etc
    desain Minangka saben desain customer, idea & conto; Minangka saben conto, kita bisa nyedhiyani Surveying lan drawing
    packing tas plastik, Carton, Pallet, kothak Plywood, Stretch-Lebokake lan Pallet
    pengawasan Self-pengawasan 
    pengawasan pihak katelu ana marang requirement customer kang

  • Previous:
  • Next:

  • Kapasitas: 180 ton / sasi
    Certificate: ISO9001: 2009 & TS16949: 2009
    layanan OEM kasedhiya

    A Produsèn kelas donya & Supplier saka ilang Manganese investasi lilin ing baja karbon lan logam campuran baja, iku salah siji saka gedhe-ukuran profesional basa produksi casting investasi ing China. Manganese kita sing dièkspor menyang pasar ing Australia, Selandia Anyar, Eropa, Amerika, lan sapiturute

    produk utama kita: pratondho Tactile, bagean railway, komponen Sepur, auto parts casting, bagean mesin construction, komponen heavy equipment, untu lan adaptor, tips lan lencana, lan sapiturute

    layanan casting OEM kasedhiya miturut syarat pelanggan

    Manganese Description:

    Casting Proses: Lost Wax Casting / Casting Investment / Telat Kaca Precision Casting

    Casting Toleransi: ISO / GB CT9

    Casting Kapasitas: kekandelan Wall liwat 8mm, dawa kurang saka 1 meter, bobot antarane 100gram lan 100kgs

    Casting Material:  Plain Carbon Steel, Low Alloy Steel

    Casting Standard: ISO, DIN, GB, AAR, BS.

    Certificate: ISO9001: 2002, TS16949: 2002

    Casting Fitur:
    1) proses lilin Lost, Manganese investasi kaca Telat desain proses 

    2) Bahan: baja karbon, logam campuran baja, baja alat
    3) ISO9001, TS16949 pengecoran
    4) Diprodhuksi dening Staff technical experienced
    5) pesenan Cilik Ditampa
    6) kapasitas Produksi: 1800ton saben sasi

    7) kemampuan Perfect test 
    8) Safety / kualitas persetujuan: DIN, ANSI, ASTM, BSI, CNS, JIS
    9) perawatan khusus: polishing, plating, lan Déwan

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag