bagean karet / nyetak bagean karet / bagean ngecor karet

bagean karet / nyetak bagean karet / bagean ngecor karet

Short Description:

Specifications molded rubber part, samples can be ready in 7-10days after receiving customer’s drawing. Description: Material: comply to RoHS, silicone or rubber Hardness: 8 to 95 shore A, tolerance can be ±5 shore A, for some special products, we can reach ±3 shore A tolerance Color: for rubber, usually black, for silicone, can be in any color as you want Machine type: 50 to 400 tons Molding service: we have our own mold workshop which have 12 sets of CNC machines and provide comp...


  • Sampel kasedhiyan Free: Ya
  • Biaya kapal Free: Ya kanggo sawetara produk cilik; Ora ana kanggo bagean amba
  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai utawa Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Delivery time: 15-30 days depended on q'ty of order
  • Usage: at least 8 years
  • :
  • Detail produk

    specifications

    Tags Product

    specifications

    nyetak part karet,
    conto bisa siap ing 7-10days sawise nampa drawing customer kang.

    • Gambaran:
      • Material: tundhuk kanggo RoHS, silikon utawa karet
      • Atose: 8 kanggo 95 dharat A, toleransi bisa ± 5 dharat A, kanggo sawetara produk khusus, kita bisa nggayuh ± 3 dharat A toleransi
      • Warna: kanggo karet, biasane ireng, kanggo silikon, bisa dadi ing sembarang werna sing pengin
      • jinis mesin: 50 kanggo 400 ton
      • layanan Molding: kita kudu workshop jamur kita dhewe kang duwe 12 set mesin CNC lan nyedhiyani cetakan komprèsi / transfer / injeksi karet
    • Mold / conto mimpin-wektu:
      • Kanggo jamur rancangan, biasane ing 7 dina
      • Kanggo jamur produksi massa, biasane ing 2 minggu
      • Kanggo sawetara cetakan khusus, bisa dadi ing 30days, utamané kanggo sawetara cetakan karet automotive
      • pesenan cilik sing tampi

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kapasitas: 180 ton / sasi
    Certificate: ISO9001: 2009 & TS16949: 2009
    layanan OEM kasedhiya

    A Produsèn kelas donya & Supplier saka ilang Manganese investasi lilin ing baja karbon lan logam campuran baja, iku salah siji saka gedhe-ukuran profesional basa produksi casting investasi ing China. Manganese kita sing dièkspor menyang pasar ing Australia, Selandia Anyar, Eropa, Amerika, lan sapiturute

    produk utama kita: pratondho Tactile, bagean railway, komponen Sepur, auto parts casting, bagean mesin construction, komponen heavy equipment, untu lan adaptor, tips lan lencana, lan sapiturute

    layanan casting OEM kasedhiya miturut syarat pelanggan

    Manganese Description:

    Casting Proses: Lost Wax Casting / Casting Investment / Telat Kaca Precision Casting

    Casting Toleransi: ISO / GB CT9

    Casting Kapasitas: kekandelan Wall liwat 8mm, dawa kurang saka 1 meter, bobot antarane 100gram lan 100kgs

    Casting Material:  Plain Carbon Steel, Low Alloy Steel

    Casting Standard: ISO, DIN, GB, AAR, BS.

    Certificate: ISO9001: 2002, TS16949: 2002

    Casting Fitur:
    1) proses lilin Lost, Manganese investasi kaca Telat desain proses 

    2) Bahan: baja karbon, logam campuran baja, baja alat
    3) ISO9001, TS16949 pengecoran
    4) Diprodhuksi dening Staff technical experienced
    5) pesenan Cilik Ditampa
    6) kapasitas Produksi: 1800ton saben sasi

    7) kemampuan Perfect test 
    8) Safety / kualitas persetujuan: DIN, ANSI, ASTM, BSI, CNS, JIS
    9) perawatan khusus: polishing, plating, lan Déwan

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House