Babagan awake dhewe

We are a company cabang saka JBP GROUP (HK) CO., LTD. Karo pengalaman luwih saka 16 taun sugih ing nggawe pratondho lumahing lemah tactile lan CNC produk machined logam liyane. pasar utama kita wis arep liwat Australia, Selandia Anyar, Jepang, Amerika Serikat, Jerman, Prancis lan Eropah. We sing kasedhiya karo peralatan majeng lan tenaga teknis kita qualified njamin kita dhuwur tingkat R & kemampuan D.

Material produk kita kalebu: Marine Grade stainless steel, tembaga, kuningan, aluminium, alloy seng lan lingkungan-loropaken karet lan plastik.

Ing predominance saka pabrik kita dumunung minangka nderek:

1, We have 16 years 'experience sugih ing Manufaktur bagean logam karo anjog R & kemampuan D. pasar utama kita Eropah, Amérika Lor, Australia lan Asia. Kita bisa nyedhiyani produk kualitas ing sesuai karo hukum lokal lan aturan.

2, We wis kerjasama karo sawetara multinasional kuwat kanggo taun. Ana luwih saka 20 taun ngalami teknisi sing ngerti uga bab produk. Pramila kita bisa njamin yen kita bisa kanggo sumber produk kualitas adhedhasar delivery cepet.

3, Ing engineers qualified ing pabrik kita bisa suggest lan maringi pitutur sampeyan kanggo sawetara proyèk dirancang anyar-yen perlu. We apik ing ngrancang lan ngerti uga bab aplikasi saka produk utama kita.

4, We have lisènsi impor lan ekspor.

5, Ana Welasan sub-kontraktor stabil sing nyedhiyani kita sawetara item saka bahan liyané.

pabrik kita dumunung ing Cixi, mburi kidul Hangzhou Bay Bridge, yaiku jembatan paling dawa liwat segara. Iku mung siji lan setengah jam saka Pudong Airport lan 1 jam saka Xiaoshan Airport, setengah jam saka Ningbo to pabrik kita dening mobil. Yen teka kanggo ngunjungi kita, hubungi kita kanggo njupuk munggah.

Apa sampeyan duwe pitakonan, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key